Smijern, porter, gjerder Smijern, porter, gjerder balkurver-hjem-dk blomsterstativ-hjem-dk gelendererekkverk-hjem-dk inneutelys-hjem-dk interior-hjem-dk lysestaker-hjem-dk paviljonger-hjem-dk peistilbehor-hjem-dk smijernsbord-hjem-dk smijernsdorer-hjem-dk smijernsgjerder-hjem-dk smijernsport-hjem-dk smijernssenger-hjem-dk stoler-hjem-dk utemobler-hjem-dk vindusgitter-hjem-dk

METALFORM AS

METALFORM er ledende inden for produktion af høj kvalitets smedejernsprodukter i Europa. Vi er et firma, der sæOer stolthed i vores produkter med dygtige smede og moderne produktionsfaciliteter. I over 20 år har vi leveret smedejernsprodukter af højeste kvalitet til vores kunder i Europa.

Vores fabrik leverer høj kvalitet, mange af produkterne er håndlavede af dygtige smede med stor erfaring. Vi tilbyder udendørs smedejernhavestole, -bænke, -borde, -blomsterstaCv, -pavilloner, -læskur, -pejstilbehør, -lysestolpe og mange andre produkter. Vi tilbyder også interiør møbler og tilbehør som senge, lysestager og vinstativer.

Metalform tilbyder et komplet sorCment af arkitektoniske smedejernsporte, -hegn, -rækværk, -altaner, -vinduesgiOer og andre produkter til hus og have.

Vi er optaget af at udføre vores produkter med højest mulig kvalitet for at tilfredsstille vores kriCske og kvalitetsbevidste kunder. Vi har en moderne og effektiv fabrik, der har internationalt anerkendte certificeringer. Vores firma er ISO 9001 certificeret siden 2009, og vi fik OHSAS 18001-certificering i 2007.