banner banner1 banner2 banner4 banner5 banner7 banner8 produkter

Visa og Mastercard

Betaling med kort er sikkert og nemt. Du indtaster dit kortnummer, udløbsdato og kontrolkode (CVV2) og kan derefter vente på leveringen. Vi arbejder tæt sammen med VISA og Mastercard for at sørge for en hurtig behandling af din kortinformation og alt foregår i meget sikre former med vores kryptering. Ingen kan fysisk se dit kortnummer gennem købsprocessen.

Når du placerer en ordre hos os med dit kort, bliver der gjort en autorisation på dit kort. Det betyder, at vi kontrollerer, at kortet er ægte, og at der er tilstrækkelig midler i det. Vi foretager så en reservation, hvor beløbet, du handler for, bliver reserveret for sit brug. Det betyder, at pengene stadig er på dit kort, men at de ikke kan røres af andre end Metalform så længe ordren eksisterer.

Hvis du annullerer en ordre, vil reservationen hæves, og pengene frigøres på dit kort (normalt inden to-fem bankdage). Det er først, når vi har pakket varerne færdigt og har klargjort pakken for forsendelse, at pengene overføres fra dit kort til os.

Vi forbeholder os den ret til at foretage kontroller i tilknytning til korttransaktionen, hvis vi finder det nødvendigt, herunder at nægte levering uden yderligere begrundelse hvis opgivet kortinformation er umuligt at verificere.

Ved eventuel kreditering af hele eller dele af en ordre som oprindeligt er betalt med Visa / Mastercard, vil krediteringen normalt foretages tilbage til samme kortnummer og ikke som direkte udbetaling til bankkontoen.